Lovastábor 2018.

Napközis Lovastábor 2018.

A PCSLE 2018.-ban is várja nyári táboraiba valamennyi régi és új, kezdő és haladó lovasát! Várja azokat is, akik saját maguk szeretnének tábort szervezni, saját csapatuknak, osztályuknak, barátaiknak!

Lehetőséget adunk minden táborozni vágyó gyermekszámára a lovaglással és a lovakkal való megismerkedésre, haladó, osztálylovasaink számára pedig, a tudásuknak megfelelő szintű továbbfejlődést tesszük lehetővé.

Lovas-napközis tábor kezdő lovasoknak, haladó lovasoknak, osztálylovasoknak.

Jelentkezem a táborba!

I. turnus: Június 18. – június 22.
II. turnus: Július 2. – Július 6.
III. turnus: Július 23.- Július 26.

A Dunazug-hegyvidék közepében, a Pilis, a Gerecse és a Budai hegység ölelésében, Piliscsabán eredeti szépségében megőrzött parasztházban és annak udvarán üzemel lovardánk. A kezdő, napközis lovastáborokban hétfőtől péntekig, reggel nyolc órától délután négy óráig tölthetik a gyerekek nálunk a szünidőt, hétről hétre.

A gyerekek megismerhetik a lovak viselkedését, természetes élőhelyüket. Felfedezhetik a hagyományos, paraszti udvarban fontos és nélkülözhetetlen munkákat és az ottani, napi teendőket.

Uzsonnát és ebédet biztosítunk táborozóinknak.

Megtanulják a felelős állattartást, a gondoskodást egy olyan élőlénytől, amely viszonozza szeretetüket és meghálálja a vele való törődést. A legelő, mint a lovak természetes élettere, ahonnan szimbolikusan és a gyakorlatban is bevezetjük az állatokat a lovardába, a természetes, eredeti környezetből az emberek világába. Megismerjük a lovak társadalmát a ménest, elméletben és gyakorlatban is. Megtanuljuk a ló tartás különféle módjait. Felkészülünk a lovas órákra, a szerszámoktól, eszközöktől az állatok testtájai, a lófajtákat és a lovardát a lovas sportokat és a lósportokat.

A kobak és a gerincvédő viselése mindenki számára kötelező! Az időjárásnak megfelelő ruházat, naptej, kalap vagy valamilyen árnyékoló sapka mindenkinél kell, hogy legyen! Rossz idő esetén, csizma és esőkabát sem árt!

A lovastábor ára 35.000 forint. A táborokat kellő számú jelentkező, minimum 8 fő esetén tartjuk meg! A táborban résztvevők száma maximum 11-12 fő! A jelentkezést a helyszínen, előleg befizetésével és szerződés ”Lovaglás, Lovas oktatásra vonatkozó megállapodás aláírásával” tekintjük elfogadottnak.

Jelentkezési lap a 2018-as Napközis lovastáborra

 

Nem vagyok ROBOT

Letölthető Dokumentumok:

Megállapodás
Regisztrációs lap

Jelentkezz! Várunk!

E-mail cím: lovastabor@pcsle.hu
Információs vonal: +36 30 378 9563

Call Now Button