Lovastábor 2016

A PCSLE 2016.-ban is várja nyári táboraiba valamennyi régi és új, kezdő és haladó lovasát!

IMG_0609Lehetőséget adunk minden táborozni vágyó gyermekszámára a lovaglással és a lovakkal való megismerkedésre, haladó, osztálylovasaink számára pedig, a tudásuknak megfelelő szintű továbbfejlődést tesszük lehetővé.

Lovas-napközis tábor kezdő lovasoknak, haladó lovastábor osztálylovasoknak.

Jelentkezz, hogy le ne maradj!

  1. Június 20. – június 24.
  2. Június 27. – Július 1.
  3. Július 4. – Július 8.
  4. Július 11.- Július 15.
  5. Augusztus 1. – Augusztus 5.
  6. Augusztus 15. – Augusztus 19.

A Dunazug-hegyvidék közepében, a Pilis, a Gerecse és a Budai hegység ölelésében, Piliscsabán eredeti szépségében megőrzött parasztházban és annak udvarán üzemel lovardánk. A kezdő, napközis lovastáborokban hétfőtől péntekig, reggel nyolc órától délután négy óráig tölthetik a gyerekek nálunk a szünidőt, hétről hétre.

A gyerekek megismerhetik a lovak viselkedését, természetes élőhelyüket. Felfedezhetik a hagyományos, paraszti udvarban fontos és nélkülözhetetlen munkákat és az ottani, napi teendőket.

Megtanulják a felelős állattartást, a gondoskodást egy olyan élőlénytől, amely viszonozza szeretetüket és meghálálja a vele való törődést. A legelő, mint a lovak természetes élettere, ahonnan szimbolikusan és a gyakorlatban is bevezetjük az állatokat a lovardába, a természetes, eredeti környezetből az emberek világába. Megismerjük a lovak társadalmát a ménest, elméletben és gyakorlatban is. Megtanuljuk a ló tartás különféle módjait. Felkészülünk a lovas órákra, a szerszámoktól, eszközöktől az állatok testtájai, a lófajtákat és a lovardát a lovas sportokat és a lósportokat.

A kobak és a gerincvédő viselése mindenki számára kötelező! Az időjárásnak megfelelő ruházat, naptej, kalap vagy valamilyen árnyékoló sapka mindenkinél kell, hogy legyen! Rossz idő esetén, csizma és esőkabát sem árt!

„A kezdő napközis és a haladó lovastábor ára 35.000 forint. A táborokat kellő számú jelentkező, minimum 8 fő esetén tartjuk meg! A táborban résztvevők száma maximum 11-12 fő! A jelentkezést a helyszínen, előleg befizetésével és szerződés ”Lovaglás, Lovas oktatásra vonatkozó megállapodás aláírásával” tekintjük elfogadottnak.”

Jelentkezz! Várunk!

info@pcsle.hu

30 3789563

Call Now Button