Lakjon jól Dobogókőn

A PCSLE-PAFC már többször vette igénybe egyesületi partnere, a dobogókői Walden Hotel szolgáltatásait. Ide mindig szívesen térünk vissza.Nemcsak elégedettek vagyunk mind a szállással, az étkezési lehetőségekkel, a környezettel, a kiszolgálással, de ezen túlmenően minden egyes alkalommal részesei lehetünk olyan plusz élményeknek, melyeket más vendéglátó egység nem tud biztosítani.

A Walden Hotel sokoldalúsága lehetőséget ad számtalan programnak, rendezvénynek. Az épület és természeti környezete kiválóan alkalmas arra, hogy csapatépítő tréningeknek, szakmai továbbképzéseknek, művészeti, illetve szakkiállításoknak vagy akár hazai és többnyelvű nemzetközi konferenciáknak is teret biztosítson. Központi nagy előadóterme, mely körül-belül 150 fő befogadására alkalmas, minden technikai felszerelésnek birtokában van a kivetítőt, hangosítást, tolmácsolást igénylő előadások zavartalan lebonyolításához. Ehhez csatlakozik több kisebb méretű úgynevezett meating-room, melyekben kislétszámú, családiasabb hangulatú megbeszéléseket, üzleti tárgyalásokat, workshopokat lehet tartani.

A Walden Hotel nemcsak karakterében, ellátottságában alkalmas helyszín, de kifejezetten barátságos rendezvényközpont, ahová szívesen térnek vissza – most már kijelenthetjük, hogy – rendszeresen cégek, egyesületek, civil szervezetek, iskolák, üzleti partnercsoportok.

Aki magánúton, családdal, barátokkal – akár kutyával együtt – töltene el néhány napot, azok számára is ideális ez az erdőszéli, család- és kutyabarát szállás. Dobogókő a túrautak, túrázók találkozóhelye: számos kilátót, sziklát, pilisi nevezetességet lehet célbavenni itteni kiindulással. Aki pedig nem szívesen mozdul ki messzebbre, azokat madárbarát, mókusok lakta, virágszőnyegben pompázó kert és nyugodt, csendes, kikapcsolódásra alkalmas szobák várják.

A hotel éttermében hagyományos, házias ételek folyamatosan várják vendégeiket, de természetesen az egyéni kívánságoknak is szívesen eleget tesznek. A konyha különlegessége, hogy folyamatosan idény terményekből készülnek a fogások; az erdei gomba, az áfonya, a vadon termő fűszernövények, vadhúsok pedig az erdő ajándékai az egészséges feltöltődésre éhező látogatók számára.

Ajánljuk annak, aki szervez, aki részt vesz, aki menne, aki maradna, aki látna, aki hallgatna, aki pihenne, aki pörögne, aki egyedül, aki másokkal, aki épülne, aki szépülne; egyszóval mindenkinek, aki valamilyen okból kiszakadna a megszokott hétköznapokból.

Call Now Button