Elkezdődött az Új Tanév – Nálunk is!

Lovas tanévünk is kezdetét veszi. Új lovak várják új, de a régi lovasainkat is. Ideje az órarend készítésnek, a suli utáni mozgás megtervezésének is! Tornaórák a szabadban, tornaórák lovon!
Ha nálunk lovagolsz, ha nem akkor is oszd meg másokkal is, ajánld ismerőseidnek! Keresd meg magad a Facebook oldalunkon a rólad készült legjobb fotókat, vagy töltsd fel sajátjaidat: Ha folytatnád, ha elkezdenéd, várunk!

Névtelen1
Új lovaink

Készül az új híd Köszönjük mindenkinek a nagylelkű támogatást, a munkát, az anyagokat, a sok segítséget! Hamarosan az új, végleges hidat is elkészítjük, a főbb elemei már megérkeztek! Tereplovasainknak itt a jó hír, hamarosan már nem gyalog kell átvezetni a lovakat a hídon! Megnézheted a régit és az újat is.
  • Őszi Bérlet akció az idén is
    Legyen biztos időpontod fél évre, vagy az egész tanévre akár! A már megszokott módon jelentős kedvezményt jelentő lehetőséggel szeptemberben ismét! Ajánld másnak is!
  • Saját ló?
    Örökbe! Lovagolj minden nap! Akinek kevés a heti két-három alkalom, nálunk akár minden nap lovagolhat! Akinek fontos a napi kapcsolat a lóval, aki szeretne versenyezni, aki mindennapos lovas élményre vágyik, nálunk megteheti!
  • Új Irodák Piliscsabán
    A PCSLE Lovas Szakosztályának közösségi helységeiben, irodáiban hamarosan lehetőséget biztosítunk majd a helyben történő munkavégzésre! Cégeknek, vállalkozásoknak pedig informatikai tanácsadással, teljes körű online marketing szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre! Social Media, Weboldal készítés, Facebook, üzleti Webáruház, minden, ami egy modern értékesítési rendszerhez kell!