Elkezdődött az Új Tanév – Nálunk is!

Lovas tanévünk is kezdetét veszi. Új lovak várják új, de a régi lovasainkat is. Ideje az órarend készítésnek, a suli utáni mozgás megtervezésének is! Tornaórák a szabadban, tornaórák lovon!
Ha nálunk lovagolsz, ha nem akkor is oszd meg másokkal is, ajánld ismerőseidnek! Keresd meg magad a Facebook oldalunkon a rólad készült legjobb fotókat, vagy töltsd fel sajátjaidat: Ha folytatnád, ha elkezdenéd, várunk!

Névtelen1
Új lovaink

Készül az új híd Köszönjük mindenkinek a nagylelkű támogatást, a munkát, az anyagokat, a sok segítséget! Hamarosan az új, végleges hidat is elkészítjük, a főbb elemei már megérkeztek! Tereplovasainknak itt a jó hír, hamarosan már nem gyalog kell átvezetni a lovakat a hídon! Megnézheted a régit és az újat is.
  • Őszi Bérlet akció az idén is
    Legyen biztos időpontod fél évre, vagy az egész tanévre akár! A már megszokott módon jelentős kedvezményt jelentő lehetőséggel szeptemberben ismét! Ajánld másnak is!
  • Saját ló?
    Örökbe! Lovagolj minden nap! Akinek kevés a heti két-három alkalom, nálunk akár minden nap lovagolhat! Akinek fontos a napi kapcsolat a lóval, aki szeretne versenyezni, aki mindennapos lovas élményre vágyik, nálunk megteheti!
  • Új Irodák Piliscsabán
    A PCSLE Lovas Szakosztályának közösségi helységeiben, irodáiban hamarosan lehetőséget biztosítunk majd a helyben történő munkavégzésre! Cégeknek, vállalkozásoknak pedig informatikai tanácsadással, teljes körű online marketing szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre! Social Media, Weboldal készítés, Facebook, üzleti Webáruház, minden, ami egy modern értékesítési rendszerhez kell!
Call Now Button