Lovastábor 2017.

Napközis Lovastábor 2017.

A PCSLE 2017.-ben is várja nyári táboraiba valamennyi régi és új, kezdő és haladó lovasát!

Lehetőséget adunk minden táborozni vágyó gyermekszámára a lovaglással és a lovakkal való megismerkedésre, haladó, osztálylovasaink számára pedig, a tudásuknak megfelelő szintű továbbfejlődést tesszük lehetővé.
Lovas-napközis tábor kezdő lovasoknak, haladó lovasoknak, osztálylovasoknak.
Jelentkezem a táborba!

  1. Június 19. – június 23.
  2. Július 3. – Július 7.
  3. Július 17.- Július 21.
  4. Augusztus 7. – Augusztus 11.

A Dunazug-hegyvidék közepében, a Pilis, a Gerecse és a Budai hegység ölelésében, Piliscsabán eredeti szépségében megőrzött parasztházban és annak udvarán üzemel lovardánk. A kezdő, napközis lovastáborokban hétfőtől péntekig, reggel nyolc órától délután négy óráig tölthetik a gyerekek nálunk a szünidőt, hétről hétre.

A gyerekek megismerhetik a lovak viselkedését, természetes élőhelyüket. Felfedezhetik a hagyományos, paraszti udvarban fontos és nélkülözhetetlen munkákat és az ottani, napi teendőket.
Uzsonnát és ebédet biztosítunk táborozóinknak.
Megtanulják a felelős állattartást, a gondoskodást egy olyan élőlénytől, amely viszonozza szeretetüket és meghálálja a vele való törődést. A legelő, mint a lovak természetes élettere, ahonnan szimbolikusan és a gyakorlatban is bevezetjük az állatokat a lovardába, a természetes, eredeti környezetből az emberek világába. Megismerjük a lovak társadalmát a ménest, elméletben és gyakorlatban is. Megtanuljuk a ló tartás különféle módjait. Felkészülünk a lovas órákra, a szerszámoktól, eszközöktől az állatok testtájai, a lófajtákat és a lovardát a lovas sportokat és a lósportokat.

A kobak és a gerincvédő viselése mindenki számára kötelező! Az időjárásnak megfelelő ruházat, naptej, kalap vagy valamilyen árnyékoló sapka mindenkinél kell, hogy legyen! Rossz idő esetén, csizma és esőkabát sem árt!
A lovastábor ára 35.000 forint. A táborokat kellő számú jelentkező, minimum 8 fő esetén tartjuk meg! A táborban résztvevők száma maximum 11-12 fő! A jelentkezést a helyszínen, előleg befizetésével és szerződés ”Lovaglás, Lovas oktatásra vonatkozó megállapodás aláírásával” tekintjük elfogadottnak.

Jelentkezési lap a 2017-es Napközis lovastáborra

 

Nem vagyok ROBOT

Letölthető Dokumentumok:

Megállapodás

Regisztrációs lap

Jelentkezz! Várunk!

E-mail cím: info@pcsle.hu

Információs vonal: +36-30-378-9563